top of page

"Mahtavaa oli saada Ikuisesti Photography hoitamaan meidän hääpäivän kuvaukset! Yhteydenpito oli nopeaa ja vaivatonta, niin häiden suunnittelu vaiheessa, kuin sen jälkeenkin. Saatiin upeat sneak peak- kuvat heti häiden jälkeisenä päivänä ja koko kuvasettikin vain muutamassa viikossa. Turon ja Miian ihanan rento ja ammattitaitoinen ote kuvauksiin sai nopeasti oman jännityksen häviämään potrettikuvia räpsittäessä. Nyt kuvia katsellessa tuntuu, kuin eläisi hääpäivää uudelleen ja ei voi olla hymyilemättä! Näihin kuviin on ihana palata vuosien saatossa. Lämmin suositus 5/5!"

"Ihan mielettömiä kuvia ja mikä määrä!"

"Aivan mahtavaa tilannetajua ja upea pariskunta kameroiden takana! Vahva suositus!"

"Teidän kanssa oli tosi helppo olla ja saitte hyvin kiinni siitä mitä toivottiin. Ja tosi luonnollisesti olitte juhlissa mukana mut silti aina kuvaamassa just oikeessa paikassa.

Tykkäsin kans just siitä että kuvia on napattu myös "salaa" ja ne on aitoja tilanteita, eikä pelkkiä poseerauksia, Tosi hyviä, kiitos paljon."

"Ihania! Aivan kuin eläisi hääpäivää uudelleen ja ei voi olla hymyilemättä. Kiitos tuhannesti vielä telle! Näihin on ihana palata sitten vuosien saatossa. En voisi olla tyytyväisempi."

"Jes jes jes! Siis perfect! Vihkiminen ei näyttänyt yhtään sellaiselta tylsältä ja vakavalta, vaan meidän näköiseltä. Musiikista kans tykkäsin, leikkaus yms! Hyvin tiivistetty päivämme!"

"10/10! Videosta tuli todella ihana, ollaan molemmat tyytyväisiä."

ABOUT US

Ikuisesti                 IPA: [ˈikuise̞st̪i]

  1. kaikki ajat kestäen (Translation: forever, enduring all times)

Turo on hiukan hassu, aina positiivinen ja ikuinen romantikko. Hän kuvaa meillä laadukkaat videotuotannot, oli sitten kyseessä kaunis häävideo, musavideo tai vaikka yrityksen mainosvideo. Myös valokuvaus sujuu; häät, promot, mitä ikinä uskallat pyytääkään.

Turo on myös meidän myynti- ja markkinointiosasto, hän huolehtii sopparit, buukkaukset, kahvinkeiton ja välipalat. Koska välipalat ovat tärkeitä.

Miia taas on meidän luovan osaston johtaja.
Hän on valokuvannut pienestä pitäen, ja osaakin lukea herkällä vaistolla tunteita ja tilanteita. Tiedäthän, kuten kettu vaistoaa jäniksen.


Dokumentaarinen hääkuvaus  on Miian bravuuri; tunteiden ja tunnelman välittäminen kuvien avulla. Potretit, perhekuvaukset, valmistujaiset, you name it, Miia tekee valokuvista upeita.

Meiltä saat kaiken saman katon alta - kuvat ja videot, printit tai vaikka materiaalit someen. Kysy rohkeasti lisää! Kuvaamme yhdessä tai erikseen.
Työskentelemme koko Suomen ja Euroopan alueella.

Yhdessä olemme IKUISESTI.
 

Turo is slightly goofy, always Mr Positive and a hopeless romantic. He is the one who shoots our high quality video productions, whether it’s a beautiful, cinematic wedding film, music video or a commercial video for businesses. He also photographs weddings, promo shoots or whatever You dare to ask him. Turo is our sales- and marketing department, he takes care of booking, contracts, making coffee and snacks. Because snacks are important.

 

Miia is the head of our creative department. She has been taking photos since forever, and she can interpret situations and emotions instinctively. You know, like a fox senses the rabbit. Miia is at her best doing documentary wedding photography and conveying emotions and atmosphere through her work. Weddings, family photos, graduations, you name it, Miia will take amazing photos. 

 

We will provide You with everything You need: photos, videos, prints, materials for social media. Just ask for more info!

We work separately or together, in Finland and in the whole Europe area.

Together we are IKUISESTI.   

bottom of page